Masterclass Winnend Inschrijven op Aanbestedingen in Zorg en Welzijn

Hoe haal je vaker Wmo- en Jeugdwetcontracten binnen?

Kom met een collega en ontvang elk € 100,- korting

Zorgt voor gunningen bij aanbestedingen in Zorg en Welzijn

Een onmisbare praktijkdag voor gevorderde inschrijvers

Inschrijven op aanbestedingen in Zorg en Welzijn vraagt om specifieke kennis! Tijdens onze Masterclass leer je van experts hoe je meer opdrachten kunt verwerven onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. De gunningen lopen doorgaans via aanbestedingen, waarbij elke gemeente haar eigen procedure bepaalt. Sommige vragen om plannen waar een voldoende score genoeg is, terwijl andere gemeenten slechts één partij selecteren. In deze Masterclass ontdek je hoe je die gekozen partij wordt. Je ontvangt praktische tips voor een sterke startpositie en leert waarop te letten tijdens het aanbestedingsproces om de opdracht binnen te halen.

Programma

Tijdens deze Masterclass leer je hoe je:

  • Invloed uitoefent op het aanbestedingsproces;
  • Een analyse maakt van de opdrachtgever en de organisatie;
  • Het aanbestedingsproces regisseert;
  • Strategische vragen stelt;
  • Een winnende strategie opstelt en succesvol inschrijft.

Daarnaast krijg je inzicht in de laatste inkooptrends voor Wmo- en Jeugdwetcontracten. Na de Masterclass ben je goed uitgerust om te beslissen of je moet inschrijven en hoe je vervolgens de opdracht kunt winnen.

Voor wie?

Deze Masterclass is voor inschrijvers die eerder deelnamen aan aanbestedingen voor Zorg en Welzijn, maar betere resultaten willen. Als je weinig tot geen ervaring heeft, raden we je aan om eerst de basistraining Inschrijven en organiseren van aanbestedingen voor Wmo en Jeugdwet te volgen.

De Masterclass maakt deel uit van het 2-daags trainingsprogramma Zorg en Welzijn
Wil je meer weten over Wmo en Jeugdwet aanbestedingen? En wil je de kans vergroten dat je aanbestedingen binnen deze sector wint? Dan kun je je ook in één keer aanmelden voor het 2-daags trainingsprogramma over dit onderwerp. Je kunt zowel beide trainingen zelf volgen, als collega’s sturen als een bepaald onderdeel voor hen relevanter is. Aangezien de trainingen kort na elkaar plaatsvinden, ben je binnen enkele weken optimaal voorbereid om succesvol in te schrijven op Wmo- en Jeugdwet-aanbestedingen.

Kalender

Datum Plaats Duur Taal
17/10/2024Utrecht09.00-17.00NL

Prijs

€ 730,- exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunches, consumpties, borrels na afloop en een certificaat.

Kom samen met een collega
Breng meerdere collega’s mee en ontvang elk € 100,- korting. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.

Toon jouw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een persoonlijk certificaat.

Jouw trainers

Anne-Marie Buysse

Anne-Marie Buysse

Anne-Marie heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Sinds 2013 begeleidt ze zorg- en welzijnsinstellingen bij het succesvol afsluiten van Wmo en Jeugdwet contracten. Daarnaast is ze ook werkzaam als aanbestedingsspecialist/projectleider bij gemeenten om het inkoopproces te begeleiden, schrijft ze aanbestedingsdocumenten en beoordeelt inschrijvingen van aanbieders. Ze werkt sinds 2009 zelfstandig als aanbestedingsspecialist bij Buysse Aanbestedingen.

Anne-Marie heeft onder meer de gebiedsgerichte aanbestedingen Welzijn (Leiden), Hoog Specialistische Jeugdhulp (Amsterdam), Integrale crisishulp (Noord- en Midden-Limburg), Ambulante Jeugdhulp (Zuid-Limburg) en Aanvullende Preventieve Opgroei- en Opvoedondersteuning (Amsterdam) gewonnen.

Astrid Buis

Astrid Buis

Astrid is directeur van BUIS Advies en functioneert als adviseur en spin in het web bij aanbestedingen. Ze werkt mee aan nieuwe concepten en begeleidt inschrijvingen op aanbestedingen binnen de Wmo en de Jeugdwet. Astrid is daarnaast een veelgevraagd spreker. Ze geeft regelmatig presentaties over verkoop binnen de langdurige zorg en het sociaal domein.

Samen met haar klanten verwierf BUIS advies gebiedsgerichte opdrachten in bijvoorbeeld Zoetermeer, Zuid-West Friesland, de Jeugdhulp in regio Leiden, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braasem, Hart van Brabant Wmo begeleiding en Beschermd Wonen en Heerlen.

“Heldere uitleg en prettige afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen.”

“Deskundige docenten, ruimte voor vragen.”

“Je leert veel door de praktijkervaring van Astrid en Anne-Marie.”

“Een aanrader voor iedereen die leren wil vanuit de praktijk.”

“Astrid en Anne-Marie hebben veel ervaring op het gebied van aanbesteden en kunnen hier veel over vertellen.”

Previous
Next

Inschrijving
Scroll to Top