INCOMPANY TRAINING

Kies voor een kennisimpuls met een training van ABK Academy

Haal kennis in huis met een incompany training

ABK Academy is een initiatief van Aanbestedingskalender.nl, een platform waar alle aanbestedingen en bouwprojecten in Nederland worden verzameld. Als aanbieder van diverse trainingen op het gebied van inkopen en aanbesteden is ABK Academy omringt met experts uit de Nederlandse aanbestedingswereld.

Steeds vaker vragen ondernemers en opdrachtgevers om extra services. Dat is voor Aanbestedingskalender.nl de aanleiding geweest om met ABK Academy (voorheen NIAC) te starten. De aanpak is volledig gericht op de dagelijkse aanbestedingspraktijk. Vandaar dat er wordt gewerkt met trainers die de dagelijkse praktijk kennen, daar direct op kunnen inspelen en zo op betrokken wijze hun expertise inzetten. De trainers hebben ervaring bij het ondersteunen van inschrijvers en bij aanbestedende diensten. Dat maakt dat zij zich optimaal kunnen inleven in de belevingswereld van beide kanten.

Vaak is er binnen een organisatie wel al wat ervaring in het meedoen aan of uitschrijven van aanbestedingen. Toch zijn er situaties waarbij de kennis van medewerkers of een team op het zelfde niveau moet worden gebracht of moet worden aangescherpt.

Bij ondernemingen moeten de slagingskansen omhoog, vooral m.b.t. de kwaliteit scores van inschrijvingen. Overheidsopdrachten bieden namelijk een gezonde basis van omzet en continuïteit.

Bij opdrachtgevers wil men duidelijke aanbestedingen, die voldoende goede inschrijvingen opleveren die de oplossing bieden die gewenst is. Van partijen waarmee ze al eerder hebben samengewerkt, of juist nog niet kennen. Door het beter trainen van de medewerkers wordt er optimaal geprofiteerd.

Daarnaast komt er een betere visie. Bijvoorbeeld bij ondernemingen wordt de inschrijfstrategie geoptimaliseerd (denk aan feedback op verloren inschrijvingen). Of een inkoopteam dat nog beter intern wil kunnen adviseren.

De Incompany trainingen van ABK Academy worden geheel op basis van jouw wensen en behoeften aangepast. Want elk team is tenslotte uniek! Maak er meteen een teambuilding dag van met een afsluitende luxe borrel of diner.

De meerwaarde van een incompany training

Teambuilding

Een training voor een heel team of een hele organisatie zorgt voor een duidelijke aanbestedingsstrategie. Zo wordt er optimaal geprofiteerd van ieders talenten, met een hogere succeskans.

Passende inhoud

De inhoud van een incompany training wordt altijd op maat gemaakt. Jij bepaalt dus wat de inhoud zal zijn, of waar de focus op zal worden gelegd.

Minder kosten

Meestal is een incompany training goedkoper, omdat je niet per deelnemer betaald, jullie van een eigen locatie gebruikmaken of de locatie zelf regelen.

Jouw praktijk

Jouw team wordt getraind met aanbestedingen uit jullie eigen praktijk. Zo leer je het best van gemaakte fouten en wordt de uitgelegde materie concreter toepasbaar op jullie dagelijks werk.

Locatie en tijdstip

Een incompany training wordt ingepland op het moment en op de plek die jou het beste uitkomt. Uiteraard ook online als je dat wenst. Of juist een combinatie van op locatie en online.

Wat onze klanten zeggen

ABK Academy: Leer van Aanbesteding experts

Scroll to Top