Over ons

Onze missie is om jou te helpen meer aanbestedingen te winnen

ABK Academy:
Leren van de experts

ABK Academy staat voor expertise, ervaring en betrokkenheid op het gebied van aanbestedingen. Naast diverse trainingen op het gebied van inkopen en aanbesteden in Nederland, organiseren we jaarlijks de National Tender Day.

 

ABK Academy is een initiatief van Aanbestedingskalender, een platform waar alle aanbestedingen en privé bouwprojecten in Nederland worden verzameld.

 

ABK Academy is Cedeo-erkend!

Erkende bedrijfsopleidingen met kwaliteits docenten bij ABK Academy


Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. In Nederland zijn er circa 300 Cedeo-erkende opleidingsinstituten. ABK Academy is daar met trots één van. Hierdoor wordt onze betrokkenheid, klantgerichtheid en kwaliteit van onze trainingen erkent.

Cedeo inventariseert bedrijfsopleidingen en waarborgt de kwaliteit ervan. Dit geeft zekerheid aan inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Uitsluitend opleidingsinstituten waarbij 80 procenten van de klanten ‘tevreden of zeer tevreden’ is over de dienstverlening komen in aanmerking voor het Cedeo-keurmerk. Deze kwaliteitscriteria worden getoetst aan de hand van een klanttevredenheidsonderzoek dat Cedeo uitvoert over het voor-, uitvoerings- en natraject.

Uit het klanttevredenheidsonderzoek voor ABK Academy bleek dat meer dan 80 procent van onze klanten tevreden is. "De referenten die aan dit onderzoek hebben meegewerkt zijn van mening dat ABK Academy binnen het primaire proces kwalitatief goede docenten weet in te zetten. Betrokkenheid en klantgerichtheid behoren tot de kernwaarden blijkt uit de interviews."

Met het uitgeven van haar keurmerk erkent Cedeo de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van ABK Academy’s bedrijfsopleidingen. Daarmee zijn wij opgenomen in het register van erkende HR-dienstverleners.

De mensen achter ABK Academy

Onze no-nonsense aanpak is volledig gericht op jouw dagelijkse werkpraktijk. Wij werken met experts, autoriteiten en specialisten die jouw praktijk kennen, daar direct op inspelen en op betrokken wijze hun kennis voor jou inzetten.

Frans te Riele

Frans te Riele

Programma Manager ABK Academy
Kim Schofaerts

Kim Schofaerts

Trainer
Astrid Buis

Astrid Buis

Trainer
Anne-Marie Buysse

Anne-Marie Buysse

Trainer
Han Kettenis

Han Kettenis

Trainer
Frans van Noort

Frans van Noort

Trainer
Roeland Jan Umans

Roeland Jan Umans

Trainer
Esther Pontjodikromo-Gol

Esther Pontjodikromo-Gol

Trainer
Timo Martosatiman

Timo Martosatiman

Trainer
Anke Stellingwerff Beintema

Anke Stellingwerff Beintema

Trainer
Greetje Fimerius

Greetje Fimerius

Trainer
Rende Petersen_new

Rende Petersen

Trainer

Recente trainingen

Een greep uit onze recente trainingen.

green-business_AdobeStock_495426024
Masterclass MVIO

De Nederlandse overheid koopt voor zo’n 100 miljard per jaar in. Zo’n gigantisch inkoopvolume heeft een enorme impact op mens en milieu.

AI_AdobeStock_196037730_horiz-web
Workshop Slim aanbesteden met AI

Ontdek de voordelen van AI in één dag! U hebt ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Uw product of dienst is van hoge kwaliteit, u hanteert een aantrekkelijke prijs en kunt goede referenties overleggen.

winner_teamwork_AdobeStock_499751025web
Word een winnaar!

Als een ondernemer inschrijft op een aanbesteding, is er maar 1 doel: winnen. Helaas kan er maar één de winnaar zijn. Logisch gevolg is dat er bij een aanbestedingen altijd meer verliezers dan winnaars zijn.

ABK Academy: Leer van Aanbesteding experts

Jouw hele team bijspijkeren

Wil je jouw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien?
Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

Scroll to Top