Masterclass ‘Aanbestedingsteksten schrijven voor het sociaal domein’

Win meer aanbestedingen met perfecte teksten

EXCLUSIEVE MASTERCLASS -
MAX. 10 DEELNEMERS

Leer winnende teksten te schrijven

Een onmisbare praktijkdag voor Wmo en Jeugdwet inschrijvers

Wil jij als zorgaanbieder meer aanbestedingen winnen? Dan is het zaak om aan de kwaliteit van jouw teksten te werken. Teksten en het daadwerkelijk beantwoorden van de vraag worden vaak onderschat bij een inschrijving. Terwijl je juist door duidelijk, krachtig en klantgericht te schrijven het verschil maakt. Hoe? Twee professionals uit de praktijk leren je het!

Programma

Leer winnende teksten te schrijven
In één dag leer je jouw aanbod zo te formuleren dat deze beter aansluit op de inkoopstrategie, doelen en wensen van de gemeente. De focus ligt daarbij op het tekstuele deel van het aanbestedingsproces. Met aandacht voor zowel de ‘traditionele’ manier van schrijven als een introductie op de mogelijkheden van AI en ChatGPT. Om tot goede teksten te komen leer je ook hoe je een bestek sneller en beter kunt lezen en vooral duiden. En hoe je de gunningscriteria in jouw offerte onderscheidend naar voren laat komen.

Zo krijg je nieuwe invalshoeken en inspiratie om voor je volgende aanbesteding een onderscheidende tekst op te stellen die je slagingskans aanzienlijk vergroot. In de Masterclass, die op verzoek van veel cursisten is ontwikkeld, leer en ontdek je:

  • Hoe je voor interessante inhoud zorgt;
  • Hoe je een winnende tekst opbouwt;
  • Hoe je de vraag achter de vraag beantwoordt;
  • Hoe je overtuigend communiceert in de taal van de gemeente;
  • Hoe je kunt aantonen dat jouw aanbod onderscheidend is;
  • Welke inschrijfstrategie je het beste kunt hanteren;
  • Wat de kansen en valkuilen van werken met AI en ChatGPT zijn (een introductie).

Leer van elkaar
We weten dat de beste resultaten worden behaald wanneer deelnemers van elkaar leren. Als onderdeel van de Masterclass ontvang je een schrijfopdracht die gezamenlijk met de andere deelnemers zal worden besproken.

Voor wie?

De Masterclass is speciaal bedoeld beleidsmedewerkers, accountmanagers en managers die meer opdrachten willen winnen door hun aanbod helder, wervend en klantgericht te formuleren.

Kalender

Datum Plaats Duur Taal
14/11/2024Utrecht09.00-17.00NL

Prijs

€ 730,- exclusief btw
Inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Kom samen met een collega
Elke tweede en volgende deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt €100,- korting! Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.

Toon jouw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een persoonlijk certificaat.

Jouw trainers

Deze Masterclass wordt gegeven door Anne-Marie Buysse en Astrid Buis. Zij zijn ook de docenten van de hoog gewaardeerde Masterclass Winnend Inschrijven op aanbestedingen in Zorg en Welzijn.

Anne-Marie Buysse

Anne-Marie Buysse

Anne-Marie heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Sinds 2013 begeleidt ze zorg- en welzijnsinstellingen bij het succesvol afsluiten van Wmo en Jeugdwet contracten. Daarnaast is ze ook werkzaam als aanbestedingsspecialist/projectleider bij gemeenten om het inkoopproces te begeleiden, schrijft ze aanbestedingsdocumenten en beoordeelt inschrijvingen van aanbieders. Ze werkt sinds 2009 zelfstandig als aanbestedingsspecialist bij Buysse Aanbestedingen.

Anne-Marie heeft onder meer de gebiedsgerichte aanbestedingen Welzijn (Leiden), Hoog Specialistische Jeugdhulp (Amsterdam), Integrale crisishulp (Noord- en Midden-Limburg), Ambulante Jeugdhulp (Zuid-Limburg) en Aanvullende Preventieve Opgroei- en Opvoedondersteuning (Amsterdam) gewonnen.

Astrid Buis

Astrid Buis

Astrid is directeur van BUIS Advies en functioneert als adviseur en spin in het web bij aanbestedingen. Ze werkt mee aan nieuwe concepten en begeleidt inschrijvingen op aanbestedingen binnen de Wmo en de Jeugdwet. Astrid is daarnaast een veelgevraagd spreker. Ze geeft regelmatig presentaties over verkoop binnen de langdurige zorg en het sociaal domein.

Samen met haar klanten verwierf BUIS advies gebiedsgerichte opdrachten in bijvoorbeeld Zoetermeer, Zuid-West Friesland, de Jeugdhulp in regio Leiden, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braasem, Hart van Brabant Wmo begeleiding en Beschermd Wonen en Heerlen.

Inschrijving
  • Hidden
Scroll to Top