Basistraining inschrijven op aanbestedingen

Leer in één dag de ins en outs

Direct aanmelden
NOG 2 PLEKKEN

Basistraining inschrijven op aanbestedingen

Leer in één dag hoe je via aanbestedingen opdrachten wint

De overheid koopt elk jaar voor ruim 100 miljard euro in – en vrijwel alles moet worden aanbesteed. Ongetwijfeld zie je dan ook wel eens aanbestedingen voorbij komen waarvan je denkt: “Dat zou een mooie opdracht zijn”. Maar hoe maak je daar een kans op? En hoe werkt dat inschrijven nu precies? Als je jezelf deze vragen stelt, ben je toe aan de Basistraining inschrijven op aanbestedingen.

Programma

Wat leer je?
In één dag leer je hoe je via aanbestedingen opdrachten kunt winnen. Na de training kun je goed afwegen wanneer je moet inschrijven, weet je wat wel en niet kan bij het inschrijven op aanbestedingen – en heb je een duidelijk beeld van de tijd en kosten die ermee gepaard gaan. Voorafgaand aan de training krijg je een vragenlijst, zodat we jouw specifieke wensen en verwachtingen in de training kunnen verwerken en met voor jou herkenbare voorbeelden kunnen werken. Aan bod komen onderwerpen, zoals:

  • Wat is een aanbesteding?
  • Welke aanbestedingen zijn er?
  • Waar vind je voor joú relevante aanbestedingen?
  • Hoe bepaal je of een aanbesteding kansen biedt?
  • Hoe schrijf je je succesvol in?
  • Via welke kanalen kun je inschrijven?
  • Wat moet je wel en vooral niet doen?

Voor wie?

Deze training biedt ondernemers, medewerkers verkoop binnendienst, sales, administratie, marketing die geen of weinig ervaring hebben met inschrijven op aanbestedingen de juiste basis. Wat je leert, kun je direct in jouw dagelijkse praktijk toepassen. Deze training is ook geschikt voor inschrijvers die wel al ervaring hebben met aanbesteden, maar hieraan zijn begonnen zonder begeleiding van experts. Door deze training te volgen krijg je een gedegen basiskennis: zo weet je ECHT hoe het moet en heb je meer kans op succes.

Kalender

Datum Plaats Duur Taal
25/09/2024Utrecht09.00-17.00NL

Prijs

€ 985,- exclusief btw
Inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Kom samen met een collega
En ontvang € 100,- korting voor elke deelnemer van dezelfde organisatie! Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.

Toon jouw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een persoonlijk certificaat.

Incompany

Deze training is ook beschikbaar voor incompany. Hiermee kun je jouw hele organisatie in één keer een kennisboost geven. 
Bel ons via 06 86812409 of

Jouw docent

Kim Schofaerts

Kim Schofaerts

Kim heeft sinds 1997 honderden inschrijvingen op aanbestedingen uit verschillende branches begeleid en daarbij de meest uiteenlopende scenario’s meegemaakt. Drie jaar geleden startte zij het bureau Schofaerts.nl, een advies- en trainingsbureau gespecialiseerd in het publiek-private domein. Tussen 2013 en 2022 zat zij in het bestuur van MKB Den Haag waar Kim het onderwerp Aanbestedingen en lobby in haar portefeuille had. Ook was zij lid van de Taskforce Aanbesteden van de gemeente Den Haag. Kim vervult verschillende bestuurs- en toezichthoudende functies.    

“Deze training is onmisbaar voor elke (beginnende) inschrijver!”

“Ik had geen ervaring, maar moest van mijn werkgever gewoon beginnen met inschrijven op aanbestedingen. Met vallen en opstaan lukt dat… Maar door deze training te volgen, heb ik nu de basis geleerd, weet ik nu ECHT hoe het moet en heb er meer zin in en meer succes. Daarnaast trainingsmateriaal ontvangen als naslagwerk. Serieus dus een aanrader!”

"Heldere training! Voor iemand die niks wist van aanbesteden, wordt het in deze cursus van een dag meteen duidelijk. Door de hands-on opdracht uit te voeren heb je meteen een indruk wat er allemaal bij aanbesteden aan bod komt, en vooral hoeveel dingen je over het hoofd ziet of hoe slecht men eigenlijk leest. Aan het einde van de dag lijkt aanbesteden toch leuker dan het in 1e instantie doet.”

“Deze training geeft een leerzame inleiding over aanbestedingen in zijn algemeenheid. Alle stappen worden één voor één behandeld, en er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.”

“Voordat je aan een aanbesteding deelneemt, is het zeker aan te bevelen om deze training te volgen. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd. Begin bij de basis en onthouden hoe belangrijk begrijpend lezen is!”

“Erg goed, hoog niveau, Kim is zeer kundig.”

“Na deze training heb ik echt zin om in te schrijven op aanbestedingen!”

“Door de praktijkvoorbeelden merk je dat er veel ervaring op het gebied van aanbestedingen is. En dat vind je terug in het lesmateriaal en de kennisoverdracht.”

“Ik vond het een bijzonder fijne, nuttige en heldere uitleg van de basis voor aanbesteden. Goede praktijkvoorbeelden en oprecht prettig advies gekregen! Kim had overal een antwoord op.”

“Een interessante en begrijpbare cursus, ongeacht voorkennis. Met voldoende uitleg en diepgang.”

Previous
Next

Inschrijving
Scroll to Top