Word een winnaar!

Vergroot jouw slagingskans bij volgende aanbestedingen

EXCLUSIEVE TRAINING -
MAX 10 DEELNEMERS

Word een winnaar!

Vergroot jouw slagingskans bij volgende aanbestedingen

Als een ondernemer inschrijft op een aanbesteding, is er maar 1 doel: winnen. Helaas kan er maar één de winnaar zijn. Logisch gevolg is dat er bij een aanbestedingen altijd meer verliezers dan winnaars zijn. Hoe je met dat verlies omgaat, bepaalt jouw succes bij een volgende aanbesteding. Verliezers hebben veelal de neiging om met excuses te komen: de schuld ligt bij de overheid, bij de concurrent, bij het moment, bij de omstandigheden of bij een collega. Jammer eigenlijk. Want door druk met excuses bezig zijn, zien ze niet meer hoe ze wel tot een goed resultaat kunnen komen. En zo wordt een verliezer nooit een winnaar.

Programma

Een aanbesteding verloren, wat nu?
Niemand houdt van verliezen. Maar vergeet niet dat elke winnaar ook wel eens is afgewezen. Verliezen is een belangrijk leermoment. Het zorgt ervoor dat je kritisch naar je eigen aanpak kijkt en dat je je beter voorbereid om de slagingskans bij de volgende aanbesteding te verhogen. De vraag is hoe je slim met jouw verlies om kan gaan en hiervan kan leren. Of nog beter: hoe je ervoor kunt zorgen dat je de volgende keer wel wint!

Tijdens de training Word een winnaar! krijg je antwoord op deze vraag. In één dag vertellen wij je:

  • Wat je kunt leren van de motivering van een opdrachtgever na gunning;
  • Hoe je feedback op jouw inschrijving krijgt;
  • Hoe je marktkennis opbouwt;
  • Hoe je een evaluatie kunt aanvragen;
  • Hoe je een inschrijving intern evalueert;
  • Hoe je van een verliezers mindset een winnaars mindset maakt;
  • Waarom je jouw slagingskans verhoogt als je vaker mee doet;
  • Hoe je invloed kunt uitoefenen bij jouw volgende aanbesteding.

TenderReview: het oog van de expert
Wil je in de toekomst winnend inschrijven? Laat onze experts een eerdere, niet-succesvolle inschrijving beoordelen. Voorafgaand aan de training vragen we je de relevante documenten (bestek, Nota van Inlichtingen, inschrijving, afwijzing, externe en interne vragen, en gemaakte keuzes) naar ons op te sturen. Ook vragen wij je om het gunningsbesluit. Tijdens de training bespreken we jouw inschrijving en geven we praktisch advies voor verbetering. Via deze review ontdek je wat je anders had kunnen doen, waar je mogelijkheden hebt gemist en op welke punten je had kunnen scoren. Zo leer je van je fouten en verbeter je jouw kansen bij een volgende aanbesteding.

Voor wie?

De training is bedoeld voor ondernemers en hun medewerkers die zaken doen of willen doen met de overheid, maar die nog nooit een aanbesteding hebben gewonnen of die vaker een aanbesteding willen winnen.

Kalender

Datum Plaats Duur Taal
25/06/2024Utrecht09.00-17.00NL

Prijs

€ 1.295 exclusief btw
Inclusief lesmateriaal, TenderReview, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Kom samen met een collega
En ontvang € 100,- korting voor elke deelnemer van dezelfde organisatie!

EXCLUSIEF
Per sector kan maar één bedrijf deelnemen. Dit om voldoende tijd te hebben om verloren inschrijvingen te bespreken en om een dynamische en interactieve bijeenkomst te garanderen. 

Toon jouw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een persoonlijk certificaat.

Incompany

Deze training kan ook volledig worden afgestemd op het kennisniveau en de vaardigheden van jouw organisatie. Een prima manier om de mindset van jouw team na een verlies te transformeren en er samen voor te zorgen dat het winnen van aanbestedingen een gewoonte wordt. 
Bel ons via 06 86812409 of

Jouw docent

Han Kettenis

Han Kettenis

Han Kettenis is een ondernemer die aan de wieg heeft gestaan van diverse nieuwe baanbrekende concepten. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in het inschrijven op verschillende soorten aanbestedingen, in diverse branches. Hij begeleidt veel MKB organisaties die willen inschrijven op Europese en onderhandse opdrachten.

Inschrijving
Scroll to Top