Workshop Slim aanbesteden met AI

Dé empowerment workshop voor inschrijvers

max. 10 deelnemers

Workshop Slim aanbesteden met AI

Ontdek de voordelen van AI in één dag!

Je hebt ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Jouw product of dienst is van hoge kwaliteit, je hanteert een aantrekkelijke prijs en kunt goede referenties overleggen. Desondanks slaag je er vaak niet in opdrachten binnen te halen. Dit komt doordat je niet precies weet hoe je jouw product of dienst op een overtuigende manier moet beschrijven. Zonde eigenlijk, want de kans is groot dat je meer aanbestedingen kunt winnen met een krachtige formulering van jouw aanbod. Gelukkig kunnen Artificial Intelligence (AI)-tools, zoals ChatGPT, je hierbij uitstekend helpen.

Programma

In deze nieuwe workshop leer je van een praktijkprofessional hoe je deze tools effectief kunt gebruiken in elke fase van het inschrijvingsproces: van de voorbereiding, het inschrijven zelf, tot aan de fase tijdens en na de gunning. Dit stelt je in staat om op een slimme manier de mogelijkheden van AI te benutten bij jouw toekomstige aanbestedingen.

Wat leer je?
Leer hoe AI, zoals ChatGPT en andere taalmodellen, je kunnen ondersteunen bij het verzamelen van informatie, analyseren van teksten, structureren van aanbestedingsplannen en het maken van samenvattingen. In deze workshop ligt de focus op het verbeteren van de kwaliteit en het echt onderscheidend maken van jouw aanbod. Het gebruik van AI vereist echter actieve sturing op basis van jouw kennis en vaardigheden, en tijdens de workshop leer je hoe u dit het beste kunt doen.

Interactie staat centraal in deze workshop. Daarom is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen. Kennissessies worden afgewisseld met cases en quizzen. Zo krijg je volop nieuwe ideeën en invalshoeken, wat je inspireert om AI succesvol toe te passen bij jouw volgende inschrijving. De workshop, die is ontwikkeld op verzoek van vele cursisten, bied je de kans om te leren:

  • Wat AI en tekst genererende software inhouden;
  • Wat ChatGPT is en hoe deze tool ‘onder de motorkap’ werkt;
  • Hoe je de juiste input aan AI geeft;
  • Hoe je effectieve prompts schrijft;
  • Hoe je de output van AI beoordeelt en aanpast;
  • Hoe je AI bij je eigen inschrijving op aanbestedingen toepast.

Uiteraard ga je tijdens de workshop zelf direct aan de slag met AI en ChatGPT aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Elke deelnemer krijgt ook een handige handleiding ChatGPT.

Voor wie?

Voor elke professional die (regelmatig) inschrijft op aanbestedingen en die graag het aanbestedingsproces wil vereenvoudigen en versnellen met behulp van AI en ChatGPT, en tegelijkertijd de kwaliteit van haar of zijn inschrijvingen wil verbeteren.

Deze workshop is ook uitstekend geschikt als inhouse training. Hiermee kun je jouw organisatie in één keer een flinke kennisimpuls geven. Vraag hier een vrijblijvend voorstel aan voor een incompany training!

Kalender

Datum Plaats Duur Taal
17/12/2024Utrecht09.00-17.00NL

Prijs

€ 1.075 exclusief btw
Inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Kom samen met een collega
Elke tweede en volgende deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt €100,- korting! Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.

Toon jouw nieuwe vaardigheden met het behaalde certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een persoonlijk certificaat.

Incompany

Deze training is ook beschikbaar voor incompany. Hiermee kun je jouw hele organisatie in één keer een kennisboost geven. 
Bel ons via 06 86812409 of

Jouw docent

Timo Martosatiman

Timo Martosatiman

Timo is een ervaren IT-professional die zich, na een aantal jaren als inkoopadviseur bij Rijkswaterstaat te hebben gewerkt, nu helemaal gespecialiseerd heeft in AI. Hij is CAIO (Chief Artificial Intelligence Officer) bij Holland Inkoop Professionals (HIP). In die rol is hij verantwoordelijk voor de strategische visie en uitvoering van AI-initiatieven binnen de HIP. Timo is oprichter en eigenaar van Toekomstexperts waar AI empowerment centraal staat. Vanuit Toekomstexperts is hij gespecialiseerd in het geven van AI-trainingen en workshops, waarbij hij zijn diepgaande kennis, visie en inzichten deelt om anderen te helpen de kracht van kunstmatige intelligentie te begrijpen en te benutten. Zoals hij zelf zegt: “ik ben op een missie om organisaties te ondersteunen in hun reis naar de wereld van morgen”.

 
 

“Toch wel onmisbaar deze workshop als je anno 2024 een winnende aanbieding/aanbesteding wil maken!”

“Een prettige eerste kennismaking met AI, met goede begeleiding in het ontdekken van de (on)mogelijkheden.”

“Zeer interessante en diepgaande workshop over AI. Goede praktische opdrachten en kundige trainer.”

Previous
Next

Inschrijving
Scroll to Top